Palm tree lover

Palm tree lover

Makó, Garden Vendégház

2020. július 19. - Palm tree lover

             A karantén után az első dolgunk az volt, hogy lefoglaljunk egy megfelelő messze eső szállást, ahol lehetőleg még nem jártunk, és tesztelni tudjuk, Emma mennyire tud idegen helyen aludni. Így esett a választás Makóra, a Garden Vendégházra. Rajtunk kívül egyetlen ember sem szállt meg ott a pünkösdi hosszú hétvégén, ezért nem működött a grill helyiség, a jakuzzi pedig a vírus miatt nem, de még így is nagyon gyönyörű volt a kertben az a rengeteg rózsa. A szobánk kényelmes volt, kaptunk utazóágyat is, megtanultuk hogyan kell gyerekkel együtt zuhanyozni. Reggelire akkora mennyiséget kaptunk, hogy egész nap nem nagyon tudtunk semmi mást enni. Választhattunk mit szeretnénk enni, tojást, virslit, vagy melegszendvicset, abból kaptunk óriási adagokat, Törpi addig az etetőszékben gyilkolt egy szelet kenyeret. 

20200531_080520.jpg

untitled-1_4.jpg
             Makó legnagyobb látványossága a Hagymatikum Fürdő, amit sajnos a vírus miatt nem tudtunk meglátogatni, csak a helyiek mehettek, de majd legközelebb. Megkóstuk a hagymás bonbont. Szeretem a hagymát, szeretem a bonbont, de a kettő inkább maradjon külön. A lombkorona sétány a fák korona szintjén lévő tanösvény, ami megmutatja a környék élővilágát. Van ott kilátó, függőhíd, a csúszda sajnos nem működött.

gopr4584_1590857667164.JPG

mpf_7039.JPG

gopr4585_1590857667164.JPG

             Szegeden meglátogattuk a Vadasparkot és a Füvészkertet is, egyszr biztosan visszatérünk, amikor Emma elég érdeklődő lesz a Dóm és egyéb építészet iránt.
             Hazafelé megálltunk a dorozsmai szélmalomnál.mpf_7074.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://palmtreelover.blog.hu/api/trackback/id/tr4716036444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása